Neradni dani

altermodus&tehnoplus


Poštovani prijatelji,

 

Obavještavamo Vas da poslovnice Alter Modusa neće raditi u petak (06.04.) i ponedeljak (09.04.).

ŽELIMO VAM SREĆNE PREDSTOJEĆE PRAZNIKE!

Naš klijent Ivanka Čolević

ivanka olevi

Naša klijentkinja Ivanka Čolević, fizioterapeut po struci, je još jedan primjer kako upornost i ljubav prema poslu kojim se bavite rezultiraju uspjehom.

Preselivši se u novi grad, Ivanka je donijela odluku da započne privatni posao. Željela je da otvori kozmetički salon, a u Alter Modusu je pronašla finansijsku podršku koja joj je bila potrebna. Znala je da će biti uspona i padova, ali bila je spremna da uloži maksimalan trud kako bi uspjela u svom poslu.

Par godina nakon otvaranja salona, Ivanka je pronašla novi prostor u centru grada kako bi mogla da proširi posao. Danas, u salonu je četvoro zaposlenih a ona i dalje obavlja dio posla. Saradnja sa Alter Modusom i dalje traje, na obostrano zadovoljstvo, a Ivanka u korak sa trendovima ulaže u aparaturu kako bi svojim klijentima mogla da obezbijedi najbolju uslugu.

Nudimo Vam finansijsku podršku u trenutku kada Vam je neophodna jer mi vjerujemo u Vaš uspjeh! Više o kreditima za privredu pogledajte ovdje

Naš klijent Rajko Marković

rajko markovic

Rajko Marković je naš dugogodišnji klijent i mi Vam sa ponosom pričamo njegovu priču.

Rajko se od 15. godine bavio sječom šume i prodajom drva za ogrijev. U jednom trenutku, dok je bio u šumi i posmatrao trula stabla drveća dobio je ideju kako može da ih iskoristi. Odlučio je da pokuša da napravi ćumuranu i od starih i trulih stabala proizvodi ćumur.

Rajko je otkrio šta mu je sve potrebno kako bi svoju ideju počeo sprovoditi u djelo i tada je počela uspješna saradnja sa Alter Modusom. Trebala mu je finansijska podrška kako bi napravio ćumuranu, a kada je vidio da u svojoj šumi ima više stabala koja može koristiti za ćumur, odlučio je da proširi posao.

Sada je Rajko vlasnik dvije ćumurane a većinu proizvedenog ćumura prodaje na primorju. I dalje sam radi i ulaže veliki napor kako bi postigao veći obim proizvodnje i prodaje, ali svaki uspjeh ga dodatno motiviše. I nas motivišu uspjesi naših klijenata.

Nudimo Vam finansijsku podršku u trenutku kada Vam je potrebna. Više detalja o našoj kreditnoj ponudi možete pronaći ovdje.

Neradni dani povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika

ng2018 neradni


 

Poštovani prijatelji, Koristimo priliku da Vas informišemo da povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika poslovnice Alter Modusa neće raditi u ponedeljak (01.01.), utorak (02.01.) i ponedeljak (08.01.)

Želimo Vam srećne predstojeće praznike.

Neradni dani povodom Dana državnosti

altermodus&tehnoplus


Dragi prijatelji,

Povodom Dana državnosti neradni dani za sve naše poslovnice biće 13. i 14. jul. Prvi radni dan nakon praznika biće ponedeljak, 17. jul. Uživajte u predstojećim praznicima.