Naš klijent Željka Rakčević

eljka rakevi

Željka Rakčević je naš dugogodišnji klijent iz Berana i sa zadovoljstvom vam predstavljamo njenu priču. Sve je počelo kada je svoju strast i umijeće u šivenju i izradi krojačkih remek djela, Željka odlučila da pretoči u privatni biznis. Željka i njen suprug su u Alter Modusu prepoznali iskrenog i sigurnog partnera koji im može pružiti podršku na putu da se ostvare kao uspješni preduzetnici. Nakon otvaranja svoje krojačke radnje, postepeno su usavršavali svoje umijeće, a biznis podizali na viši nivo. Tako su, od prepravke odjeće i šivenja, preko kompletnog krojenja, sada u mogućnosti da ponude izradu prekrasnih vjenčanica.

Krojačka radnja „Madonna“ jedina je djelatnost njene porodice, djelatnost kojoj se iz dana u dan vraćaju sa istom željom, strašću i interesovanjem kao prvog dana. Upravo zbog toga, oni su prepoznati kao sinonim za kvalitet i dobru uslugu.

Porodica Rakčević je dokaz da je uz iskrenu ljubav prema poslu, istrajnost i uloženi rad, uspjeh zagarantovan!

Naš klijent Milovan Zindović

milovan zindovic

Naš klijent Milovan Zindović

 

Zajedničkim snagama, prave ideje i hrabre odluke vode ka uspjehu.

 

Kada je posao u pitanju, Milovan se oslanja na privatne djelatnosti u kojima je pronašao formulu za uspjehe koje postiže.

 

Već godinama se bavi uslužnim djelatnostima, a u trenutku kada je poželio da proširi svoj biznis i na pekarsku industriju, obratio se Alter Modusu.

Svoju šansu je prepoznao u tome da Danilovgradu ponudi svježe i ukusne proizvode, te novi kvalitet i uslugu.

 

Finansijsku podršku u ostvarenju ove ideje Milovan je dobio od naše mikrokreditne finansijske institucije.

“Od prvog susreta sa Vašim kolegama iz kancelarije u Danilovgradu, ostvarena je sjajna saradnja koja na zadovoljstvo svih traje i danas.”, ističe Zindović.

 

Plodovi uspješne saradnje su više nego vidljivi: nakon pekare, Milovan je proširio svoj posao i otvorio nove objekte u cilju šireg zadovoljenja potreba svojih sugrađana, a zahvaljujući kojima ostvaruje zavidne rezultate.

 

Ukoliko i Vi imate ideje za Vaš biznis, lakše ih možete realizovati uz Alter Modus kreditne proizvode. Saznajte više klikom ovdje

Naš klijent Ivanka Čolević

ivanka olevi

Naša klijentkinja Ivanka Čolević, fizioterapeut po struci, je još jedan primjer kako upornost i ljubav prema poslu kojim se bavite rezultiraju uspjehom.

Preselivši se u novi grad, Ivanka je donijela odluku da započne privatni posao. Željela je da otvori kozmetički salon, a u Alter Modusu je pronašla finansijsku podršku koja joj je bila potrebna. Znala je da će biti uspona i padova, ali bila je spremna da uloži maksimalan trud kako bi uspjela u svom poslu.

Par godina nakon otvaranja salona, Ivanka je pronašla novi prostor u centru grada kako bi mogla da proširi posao. Danas, u salonu je četvoro zaposlenih a ona i dalje obavlja dio posla. Saradnja sa Alter Modusom i dalje traje, na obostrano zadovoljstvo, a Ivanka u korak sa trendovima ulaže u aparaturu kako bi svojim klijentima mogla da obezbijedi najbolju uslugu.

Nudimo Vam finansijsku podršku u trenutku kada Vam je neophodna jer mi vjerujemo u Vaš uspjeh! Više o kreditima za privredu pogledajte ovdje.

Naš klijent Rajko Marković

rajko markovic

Rajko Marković je naš dugogodišnji klijent i mi Vam sa ponosom pričamo njegovu priču.

Rajko se od 15. godine bavio sječom šume i prodajom drva za ogrijev. U jednom trenutku, dok je bio u šumi i posmatrao trula stabla drveća dobio je ideju kako može da ih iskoristi. Odlučio je da pokuša da napravi ćumuranu i od starih i trulih stabala proizvodi ćumur.

Rajko je otkrio šta mu je sve potrebno kako bi svoju ideju počeo sprovoditi u djelo i tada je počela uspješna saradnja sa Alter Modusom. Trebala mu je finansijska podrška kako bi napravio ćumuranu, a kada je vidio da u svojoj šumi ima više stabala koja može koristiti za ćumur, odlučio je da proširi posao.

Sada je Rajko vlasnik dvije ćumurane a većinu proizvedenog ćumura prodaje na primorju. I dalje sam radi i ulaže veliki napor kako bi postigao veći obim proizvodnje i prodaje, ali svaki uspjeh ga dodatno motiviše. I nas motivišu uspjesi naših klijenata.

Nudimo Vam finansijsku podršku u trenutku kada Vam je potrebna. Više detalja o našoj kreditnoj ponudi možete pronaći ovdje.

Neradni dani povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika

ng2018 neradni


 

Poštovani prijatelji, Koristimo priliku da Vas informišemo da povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika poslovnice Alter Modusa neće raditi u ponedeljak (01.01.), utorak (02.01.) i ponedeljak (08.01.)

Želimo Vam srećne predstojeće praznike.