Kredit za Vaš posao

Naš klijent Ilija Jovanović

ilija jovanovi

Predstavljamo Vam našeg dugogodišnjeg klijenta Iliju Jovanovića koji je, doselivši se u Kotor, počeo da radi ono što voli i od toga razvio sopstveni biznis.

Iliji je pecanje pričinjavalo zadovoljstvo, često je odlazio na more sa štapom, donoseći kući svježu ribu za ručak. Jednog dana, dok je pecao sa prijateljem, došli su na ideju da bi mogli da kupe barku i mreže i profesionalno se bave ribarstvom.

Tada je počela saradnja sa Alter Modusom koji im je pružio finansijsku podršku za početne poslovne poduhvate.

Danas, Ilija dostavlja ribu za veliki broj restorana, a ima i tezgu na pijaci koju ljubitelji ribe rijetko zaobilaze. Glavni oslonac i dalje mu je njegova žena koja mu, osim podrške, pruža i pomoć kako bi postigao veći obim prodaje.

Finansijska podrška u pravo vrijeme je neophodna kako biste započeli posao. Alter Modus Vam pruža finansijsku podršku jer mi vjerujemo u Vaš uspjeh.

 

Ukoliko je i Vama potrebna finansijska podrška kako bi započeli ili osnažili svoj posao, u nastavku pogledajte detalje o kreditnom proizvodu za Vaš posao:

 

Namijenjeno fizičkim licima koja imaju svoju djelatnost ili razvijenu ideju o pokretanju sopstvene djelatnosti.

Namjena kredita: za kupovinu osnovnih sredstava, obrtnih sredstava i za tekuću likvidnost

Iznos kredita: do 5.000 eur za klijente koji prvi put koriste kredit u Alter Modusu (prvi ciklus)

do 20.000 eur u ponovljenom ciklusu 

Rokovi otplate: do 60 mjeseci (zavisno od namjene kredita) 

Grejs period: do 3 mjeseca 

 

Mjesečna rata je prilagođena finansijskim mogućnostima klijenta

 

Moguće garancije: Mjenica pravnog lica, Administrativna zabrana, Sopstvena administrativna zabrana, Ugovor o jemstvu, Zaloga, Hipoteka (je moguća ali ne i obavezna garancija za kredite iznad 10.000 EUR). 

Garancije se dogovaraju sa klijentom.