Turistički kredit

Naš klijent Zoran Dragojević

zoran dragojevi

Zoran Dragojević se bavio ribarstvom dugo vremena. Počeo je da gradi porodičnu kuću i vidjevši da mnogo turista posjećuje Kotor, došao je na ideju da ljeti izdaje sobu. Iz godine u godinu, turista je bilo sve više i Zoranu je nedostajalo prostora koji bi izdao stalnim gostima.

Odlučio je da napravi korak naprijed i proširi smještajne kapacitete. Kroz nepredvidiv i rizičan put pokretanja sopstvenog biznisa njegova porodica bila mu je najveći oslonac. Svi su imali isti san, težili su da se bave porodičnim poslom i da ljudi iz njihovih apartmana odlaze zadovoljni. Ponovni dolazak turista bio je najveća nagrada i znak da su na pravom putu.

Danas, Zoran posjeduje 25 apartmana i privatnu plažu koju rentira vlasnicima plovila. Kada imate pouzdanog partnera, uvijek imate šansu da idete naprijed, kaže Zoran. Potrebno je da imate jaku volju i iskoristite šanse koje Vam se nude.


Alter Modus Vam pruža finansijsku podršku jer mi vjerujemo u Vaš uspjeh. Više informacija o turističkom kreditu možete vidjeti u nastavku:


 

Namijenjeni su fizičkim licima koja ostvaruju prihod od djelatnosti u turizmu tokom turističke sezone.

Otplata se vrši u sezoni i prilagođena je prihodima klijenta koje ostvaruje u toku ljetnje sezone.

Namjena kredita: priprema za predstojeću ljetnju turističku sezonu kao i za ulaganje u sredstva za višesezonsku upotrebu, od kojih se ostvaruje prihod tokom više turističkih sezona (renoviranje, opremanje, adaptacija i dogradnja smještajnih kapaciteta, zakup plaža i poslovnih prostora i sl.).

Iznos kredita: do 20.000€

Rok otplate:  do 36 mjeseci (zavisi od broja sezona)

Grejs period: do 18 mjeseci (zavisi od broja sezona)

Moguće garancije: Mjenica pravnog lica, Administrativna zabrana, Sopstvena administrativna zabrana, Ugovor o jemstvu, Zaloga, Hipoteka (je moguća ali ne i obavezna garancija za kredite iznad 10.000 EUR).

Garancije se dogovaraju sa klijentom.