Kredit za mikro i mala preduzeća

Naš klijent Luka Bogdanović

luka bogdanovic

Samo hrabri prepoznaju prilike koje im život nudi i iskoriste ih. Takav je i Luka Bogdanović, vlasnik poznatog Barskog restorana „Knjaževa bašta“.

Luka se ugostiteljstvom bavi od svoje 17. godine, i tokom svog dugogodišnjeg rada napredovao je postepeno. Nakon petogodišnjeg rada u restoranu „Knjaževa bašta“ ukazala mu se šansa da postane vlasnik restoran, koju je i iskoristio zahvaljujući Alter Modusu.

Iako je od samog starta naišao na brojne probleme, zahvaljujući svojoj vatrenoj upornosti i vjeri u sebe uspio je da ih savlada.

Nedavno je u njegovom restoranu Zdravko Čolić snimao spot za pjesmu „Mala“, a njegov restoran je interesantna lokacija čak i za filmsku industriju.

Da bi iskoristili šansu potrebno je da imate pravu podršku u pravo vrjeme. Alter Modus Vam pruža finansijsku podršku jer mi vjerujemo u Vaš uspjeh. 

 

Ukoliko i Vi želite da pokrenete svoj posao a potrebna Vam je finansijska podrška u nastavku možete naći više detalja o kreditu za mikro i mala preduzeća:


Namijenjeno pravnim licima i registrovanim preduzetnicima koji posluju duže od 12 mjeseci. 

Namjena kredita: za kupovinu osnovnih i obrtnih sredstava i tekuću likvidnost

Iznosi kredita: do 10.000 eur za klijente koji prvi put koriste kredit u Alter Modusu (prvi ciklus)

                         do 30.000 eur u ponovljenom ciklusu

Rok otplate:    do 84 mjeseci (zavisno od namjene kredita)

Grejs period:  do 3 mjeseci (zavisno od namjene kredita )

 

Mjesečna rata je prilagođena finansijskim mogućnostima klijenta. 

 

Moguće garancije: Mjenica pravnog lica, Administrativna zabrana, Sopstvena administrativna zabrana, Ugovor o jemstvu, Zaloga, Hipoteka (je moguća ali ne i obavezna garancija za kredite iznad 10.000 EUR).

Garancije se dogovaraju sa klijentom.