Kredit za Vaš posao

Naš klijent Spasoje Tomić

spasoje

Predstavljamo vam našeg dugogodišnjeg klijenta Spasoja Tomića.

Izuzetno vedrog i komunikativnog duha, Spasoje ostavlja utisak na sve ljude koji posjete njegov auspuh servis ''Spale'' u Nikšiću. Uz njegov vrijedan i marljiv rad, pozitivan duh ga održava u ovom poslu već dugi niz godina.

Prvi kontakt sa Alter Modusom ostvario je kada mu je zatrebala finansijska podrška kako bi uložio u opremu za varenje. U njemu smo prepoznali odgovornu osobu privrženu svom poslu i tako je počela saradnja koja uspješno traje već dugi niz godina.

Spasoje neprestano ulaže u svoju radionicu, u korak sa vremenom obnavlja svoje mašine, proširuje radni prostor i trudi se da istim intezitetom završava sve poslove. Najveću podršku pruža mu porodica koja mu je i motiv da bude uporan u životu.

 

Ukoliko je i Vama potrebna finansijska podrška kako bi započeli ili osnažili svoj posao, u nastavku pogledajte detalje o kreditnom proizvodu za Vaš posao:


Namijenjeno fizičkim licima koja imaju svoju djelatnost ili razvijenu ideju o pokretanju sopstvene djelatnosti.

Namjena kredita: za kupovinu osnovnih sredstava, obrtnih sredstava i za tekuću likvidnost

Iznos kredita: do 5.000 eur za klijente koji prvi put koriste kredit u Alter Modusu (prvi ciklus)

do 20.000 eur u ponovljenom ciklusu 

Rokovi otplate: do 60 mjeseci (zavisno od namjene kredita) 

Grejs period: do 3 mjeseca

  

Mjesečna rata je prilagođena finansijskim mogućnostima klijenta

  

Moguće garancije: Mjenica pravnog lica, Administrativna zabrana, Sopstvena administrativna zabrana, Ugovor o jemstvu, Zaloga, Hipoteka (je moguća ali ne i obavezna garancija za kredite iznad 10.000 EUR). 

Garancije se dogovaraju sa klijentom.