AKTUELNOSTI

Nagradna igra „Za uspješnu sezonu“

Učestvujte u nagradnoj igri “Za uspješnu sezonu”, koju Alter Modus organizuje u saradnji sa Agrocentar. Do 23.05. u prodajnim objektima Agrocentar na Zabjelu, Zlatici i u Golubovcima kupite bilo koje proizvode u vrijednosti većoj od 5€. Na poleđini fiskalnog računa ostavite svoje podatke, račun ubacite u kutiju koja se nalazi u objektu i imate priliku da […]

Saradnja: Tehnomax i Alter Modus

Ukoliko ste odlučili da kupite novu audio-video opremu, bijelu tehniku ili vam je potrebno nešto od profesionalne opreme za ugostiteljstvo, možete posjetiti objekte Tehnomax u Crnoj Gori i iskoristiti mogućnost kupovine na rate bez kamate i provizije, u saradnji sa Alter Modusom!

Neradni dani za vrijeme praznika

Obavještavamo vas da, tokom predstojećih praznika, poslovnice Alter Modusa neće raditi u sljedećim danima: 26. april, 27. april, 1. maj, 2. maj. Želimo vam srećne praznike.

Saradnja: Ramond i Alter Modus

Zahvaljujući partnerskom programu koji su Alter Modus i Ramond Namještaj Nikšić obezbijedili svojim klijentima i kupcima, imate priliku da svoj dom osvježite novim namještajem. Dostava se vrši na teritoriji cijele Crne Gore, a plaćanje u ratama, bez kamate i provizije.