Emina Hadžibegović, uspješan povratak na selo

Predstavljamo Vam našeg dragog klijenta Eminu Hadžibegović.

Emina je jedan od danas rijetkih primjera napuštanja radnog mjesta u gradu i povratka u rodno selo kako bi otpočela porodični posao. Zajedno sa svojim suprugom Refikom, prije par godina odlučila se na ovaj korak. Danas, u selu Bistrica nadomak Bijelog Polja, na površini od 5,5 hektara uspješno uzgajaju više različitih poljoprivrednih kultura.

Kao i svaki početak, i ovaj je bio težak. Na putu razvoja djelatnosti, sigurnog partnera pronašli su u Alter Modus-u. Kako Emina otkriva, od nekoliko sadnica na samom početku pa do danas, kada na njihovom imanju možete pronaći toliko različitih vrsta voća i povrća, pravovremenu podršku je pružio upravo Alter Modus.

Da i pored iscrpnog rada na spostvenom biznisu možete pronaći vrijeme i za svoj hobi, dokazuje upravo naš klijent koji se osim ovim poslom uspješno bavi i slikanjem. Tako, osim najkvalitenijih domaćih proizvoda, kod porodice Hadžibegović pronalazite i lijep ukras za vaš dom.

Uspjeh naših klijenata je zajednički cilj. Alter Modus osluškuje vaše potrebe, a više o našim kreditnim proizvodima pronađite na: https://altermodus.me/nasi-proizvodi/