Dubravka Raičević, vlasnica cvjećare

La Viola – cvjećara

Sposobnost brzog prilagođavanja novim situacijama neophodna je u svakom poslu, a dok god smo u stanju pronaći nove prilike bićemo jaki na tržištu.

Tako razmišlja i djeluje naš klijent Dubravka Raičević. Počelo je tako što je Dubravkina mama gajila cvijeće i sa puno ljubavi i pažnje stvarala prave male kreacije i aranžmane za svoje kupce. Posao je rastao i razvijao se, pa je prije tri godine otvoren “La Viola flower shop” gdje su svi zainteresovani bili dobrodošli da posjete radnju, bolje se upoznaju sa ponudom, dobiju stručne savjete o najboljim kombinacijama za personalizovane poklone, dekoracije za svadbe i druge proslave, a potom i kupe aranžmane koje žele. Takođe, naše klijentice su učestvovale i na brojnim sajmovima, pa i na taj način prezentovale svoj rad.

U trenucima kada, zbog preventivnih mjera protiv širenja korona virusa, nije bilo moguće da svoje kupce dočekaju u radnji, to ne znači da je i posao morao stati.

Iako je i ranije praktikovana, prezentacija na internetu je pojačana i dodatno dobila na značaju, pa sada kupci, umjesto fizičkog dolaska u radnju ili razgledanja izloga, imaju priliku da “La Viola” ponudu pogledaju na Facebook i Instagram stranicama ove radnje.

Za porudžbine, savjete i konsultacije, Dubravka je dostupna putem telefona, a savremene aplikacije i sredstva komunikacije joj omogućavaju da kupcima pošalje fotografije ili video snimke aranžmana koje kreira za njih.

Kako su bezbjedna kupovina i plaćanje prioritet u ovim danima, tako i plaćanje ne predstavlja problem – zahvaljujući jednostavnim mogućnostima da se uplata izvrši na žiro račun radnje.

Pored svega navedenog, Dubravka je organizovala i besplatnu dostavu u Podgorici, tako da će kupci svoju porudžbinu dobiti na svojim vratima ili, ukoliko su naručili poklon za dragu osobu, dostava stiže do nje. Naravno, u svakom trenutku poštujući propisane mjere socijalne distance.