Miodrag Kovač, vlasnik farme krava

Na obostrano zadovoljstvo, saradnja između Miodraga i Alter Modusa traje još od 2014. godine.
Miodrag Kovač je poljoprivrednik iz sela Ćemenca, u okolini Nikšića. Svoju proizvodnju bazira na uzgoju muznih krava, kojih je trenutno blizu 100 u njegovom gazdinstvu.
Nakon što je otišao u zasluženu penziju, Miodrag počinje da razvija sopstveni biznis. Od samih početaka i manjih kapaciteta, pa do razvijene proizvodnje kakva jeste danas, Alter Modus je bio tražena podrška u pravom trenutku. Kako i sam ističe: „U Alter Modusu sve završavam brzo i jednostavno. Imam sigurnog partnera koji mi olakšava da napredujem u ovom poslu“.
Bavljenje ovom djelatnosti zahtijeva konstantno ulaganje. Kroz protekli perod saradnje, svjedoci smo da je naš klijent nastavio sa ulaganjem, pa sada posjeduje najsavremeniju opremu i obimno gazdinstvo, a ne sumnjamo da će i nastaviti sa razvojem istog. Na tom putu, Alter Modus će uvijek biti tu da podrži njegove napore.
Ukoliko i Vi želite unaprijediti svoj biznis ili imate namjeru započeti novi, a potrebna Vam je finansijska podrška, Alter Modus je pravo mjesto za Vas. Više detalja o našim kreditima za Vaš posao pročitajte na stranici: https://altermodus.me/nasi-proizvodi/kredit-za-vas-posao/