Jelena Stjepčević, vlasnica salona UnliMited

Jelena Stjepčević je prije šest godina odlučila da se upusti u preduzetničke vode. Od inicijalne ideje da se bavi izdavanjem privatnog smještaja preusmjerila se na frizersko kozmetičarske usluge. Inspirisana ženskom ljepotom i željom da damama pomogne u namjeri da budu sređene i da lijepo izgledaju i osjećaju se, odlučila se na otvaranje frizersko kozmetičarskog salona.

Svoj prvi salon je otvorila 2015. godine a nakon 3 godine rada već je uočila potrebu za širenjem posla. Tada se seli u novi, veći salon u kojem i danas radi. U svom salonu nudi sve vrste frizerskih i kozmetičkih usluga, prati trendove i konstantno uvodi inovacije što klijentice i te kako cijene.

Možemo reći da, u skladu sa nazivom salona, za Jelenu granice ne postoje. Iako je tokom poslovanja nailazila na brojne izazove i prepreke nije odustajala. Odlučna je i istrajna u namjeri da uspije i da svojoj djeci obezbijedi stabilnu budućnost i mogućnost školovanja.

Izazova ne nedostaje ni u trenutnoj situaciji izazovanoj Korona virusom, koja je jako uticala na pad obima posla. Rad u salonu je prilagodila tako da poštuje sve mjere i preporuke nadležnih institucija. Iako aktivna na društvenim mrežama  u ovom periodu intezivirala je nastup jer smatra da će na taj način doprinijeti poboljšanju poslovanja. Jelena je optimistična po pitanju svog poslovanja, zdravlje smatra najvažnijim i vjeruje da se sve druge materijalne stvari mogu nadomjestiti, samo ako nas zdravlje služi.

Najveća podrška u poslu su joj porodica i prijatelji. Ističe i da je neophodnu finansijsku podršku uvijek dobijala i od Alter Modusa, koji joj je izašao u susret u ključnim momentima, pokretanja i razvoja svog posla. Ističe da jako cijeni jasnost i preciznost u komunikaciji kao i brzinu odobravanja kredita i jednostavne procedure, zbog čega Alter Modus preporučuje svima.

Uspjeh naših klijenata je zajednički cilj. Alter Modus osluškuje vaše potrebe, a više o našim kreditnim proizvodima pronađite na: https://altermodus.me/nasi-proizvodi/