Fatmir Spahić, automehaničar koji se posvetio poljoprivredi

Fatmir Spahić, po zanimanju automehaničar dugo je radio u svojoj radionici u kojoj je popravljao poljoprivredne mašine za svoje sugrađane. Poznat kao vrijedan, odgovoran i vedar čovjek, koji je svom ocu bio desna ruka u obavljanju poljoprivrednih poslova, postepeno se sve više usmjeravao na poljoprivredu i uzgajanje voćnih i povrtnih kultura. Danas u svom gazdinstvu ima 3.5ha pod zasadima voća, i to: mandarine, masline, breskve i kruške kao i 2.000 kvadrata pod plastenicima za povrće.

Fatmir, po prirodi optmističan, uvijek je usmjeren na napredak i razvoj. Stalno razmišlja kako da unaprijedi i raširi svoju proizvodnju i da maksimalno iskoristi svaki pedalj porodičnog imanja koje se nalazi u Ulcinju. Svojim sugrađanima želi da pruži najbolje i najkvalitetnije proizvode pa se trudi da u procesu proizvodnje što manje koristi hemijska sredstva. U planu ima i povezivanje svog biznisa sa drugim djelatnostima kako bi njegovi proizvodi što lakše i brže nalazili put do svojih kupaca.

Velika podrška su mu njegova supruga i otac kao i troje djece, za koje kaže da žele da se uključe ali se trudi da to ne utiče na njihove đačke obaveze. Za ovaj posao kaže da je važno ići postepeno, korak po korak, proizvodnju uvećavati u skladu sa svojim mogućnostima a najvažnije je iskustvo, jer bez toga ni jedan posao se ne može raditi kako treba.

Prvi Fatmirov kontakt sa Alter Modusom desio se 2004. kada mu je zatrebala finansijska podrška da bi proširio posao i obezbjedio dodatne plastenike. Saradnja, koja je tada započela traje i dalje na obostrano zadovoljstvo. Kaže da jako zadovoljan brzinom i preciznim informacijama koje dobija prilikom svake aplikacije za kredit.

Alter Modus Vam nudi finansijsku podršku u trenutku kada Vam je potrebna. Više o kreditima za Vaš posao možete pronaći na linku:  https://altermodus.me/nasi-proizvodi/kredit-za-vas-posao/