Nikola Božović, vlasnik kopirnice

Sa obostranim zadovoljstvom saradnja izmedju Nikole Božovića i Alter Modus-a traje duži niz godina. Predstavljamo Vam njegovu biznis priču.

Prije sedam godina naš klijent Nikola dolazi na ideju da otpočne svoju samostalnu poslovnu priču. U dijelu grada, na Starom Aerodromu, gdje u tom trenutku nije bilo drugih kopirnica Nikola otvara svoju. Prepoznavši dobru ideju i želju za uspjehom koju nam je tada pokazao sada već dugogodišnji klijent, Alter Modus je pružio traženu podršku. Kroz godine iza nas, klijent nam je pokazao da je naša odluka bila prava.

Danas, Nikola je vlasnik dvije prepoznate kopirnice u našem gradu. Uz veliki trud, odricanja i dosljednost svoju ideju je razvijao i širio do današnjih kapaciteta. Biznis je započeo sam, dok danas zapošljava deset radnika i kod njega možete pronaći sve usluge koje jedna savremena kopirnica pruža.

Da put nije bio lak, svjedoči i sam klijent. Širiti i jačati biznis iziskuje dodatna sredstva koja je, kako i sam ističe, uvijek pronašao u Alter Modus-u.

„Uz pomoć Alter Modus-a kao stabilnog partnera, osnažio sam svoj biznis i dobio podršku u pravom trenutku!“ naglašava Nikola. Kroz godine saradnje, upoznali smo našeg klijenta, i ne sumnjamo da će nastaviti razvijati svoju biznis priču dok će Alter Modus ostati njegov stabilan partner.

Alter Modus razumije potrebe Vaših biznisa i pruža Vam podršku u pravom trenutku.