Gazdinstvo Đuretić – proizvodnja domaćih jaja

Do nedavno, gotovo svi su imali baku ili deku na selu koji su uzgajali koke i proizvodili domaća jaja. Vrijednost domaće hrane danas sve više dobija na značaju dok s druge strane sve je manje ljudi koji je na selu proizvode. Naši klijenti Slobodan i Julka Đuretić, vlasnici Gazdinstva Đuretić svjesni da kvalitetna domaća hrana uvijek nađe svoje kupce, posvetili su se njenoj proizvodnji.

Vedar i pozitivan par penzionera, ponosni na titulu bake i deke, primjer su kako izazovi ne mogu zaustaviti želju za radom i da nakon svakog problema morate naći način da ustanete i nastavite.

Saradnja sa Alter Modusom počela je prije 15 godina kada su pokrenuli plasteničku proizvodnju povrća. Imali su dva plastenika od ukupno 700m2 u kojima su proizvodili povrće. Proizvodnja je bila prilično zahtjevna jer su u svojim plastenicima gajili samo po jednu sezonsku kulturu. Vremenske neprilike koje su zahvatile Golubovce prije tri godine uništile su njihove plastenike. Međutim, to ih nije zaustavilo.

Pola godine kasnije nabavili su 500kom domaćih koka nosilja i pokrenuli proizvodnju jaja. Danas, proizvode oko 350 jaja na dnevnom nivou a prodaju su sa partnerima organizovali kroz lokalne markete. Proizvodnju su postepeno širili a od nedavno su počeli i sa proizvodnjom domaće piletine.

Ističu da ih je Alter Modus podržao u svim važnim momentima, i omogućio finansijsku podršku kako za školovanje djece tako i za razvoj biznisa.

Tu smo da ono što Vam je važno učinimo još bližim!

Više o kreditnim proizvodima pronađite na: https://altermodus.me/nasi-proizvodi/

Popunite online zahtjev i kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku: https://altermodus.me/kontaktirajte-nas/