Matija Radović, Čarolija bez granica

Matija Radović je mladi avanturista i preduzetnik koji je preuzeo porodični biznis – agenciju za dekoraciju svečanih događaja i cvjećaru “Čarolija BP”. Hrabro i sigurno korača magičnim svijetom dekoracije i cvjećarstva.  Njegova avantura nije samo poslovna, već i putovanje kroz kreativnost, strast i nepregledne horizonte svečanih događaja.

Kreativnost je njihova tajna, a strast snaga uspjeha

Kada su Matijine tri sestre počele stvarati dekoracije iz čistog hobija, nisu ni slutile kuda da će njihova kreativnost odvesti i koliki uspjeh će postići. „Sve je počelo kada je najstarija sestra dekorisala vjenčanje svoje najbolje drugarice. To je bilo nešto do tada neviđeno u našem gradu. Svi gosti su bili oduševljeni, a pozivi za dekoraciju svečanosti od tada su dolazili sami.“

Kreativni plamen, rođen iz hobija, uskoro je prerastao u plamen avanturizma, noseći ih kroz izazovni svijet preduzetništva. Posao i broj klijenata je rastao postepeno, a glavni ključ uspjeha krio se u njihovoj kreativnosti koju su nosile u sebi i koja je sa svakim novim događajem iznova dolazila do izražaja. Drugačiji, posebni i posvećeni svakom klijentu i njihovim željama je ono što ih je izdvajalo na tržištu i po čemu su vrlo brzo postali prepoznati u cijeloj Crnoj Gori.

Od biznisa ka nasljeđu

Njihov posao se širi svake godine, a ključ je u praćenju trendova i iskoristiti sve mogućnosti koje oni donose. “U ovom poslu jako je važno pratiti trendove jer svako na svojoj svečanosti želi nešto novo i drugačije. To iziskuje dodatna sredstva kako bi materijali, konstrukcije koje pravimo, topovi za dim, vatrometi i slični elementi bili kvalitetni i jedinstveni i kako bi zadovoljili potrebe svih klijenata”, ističe Matija. Kreditna podrška programa za Mlade u biznisu osigurala je da im sredstva nisu prepreka u ostvarivanju njihovih vizija i daljem razvijanju porodičnog biznisa.

Finansijska nezavisnost i stabilnost nisu samo nagrada za njihov trud, već su i podsticaj za nove poduhvate. U planu im je da prošire osnovni biznis i cvjećaru, ali i otvaranje škole za dekoratere u Bijelom Polju. Žele pružiti mladim ljudima šansu da otkriju svoj avanturistički duh i pokrenu sopstveni posao, čineći svaki događaj nezaboravnim.

Razvijanje porodičnog posla koji će vremenom preuzimati mlađe generacije i novi članovi porodice je njihov cilj.  „Ovaj biznis nije samo naš posao, već i naša porodična tradicija u nastajanju.“

Ako si vlasnik biznisa i kao Matija želiš uložiti u razvoj i proširenje svog posla pogledaj naš PROGRAM PODRŠKE za Mlade u biznisu. Ukoliko imaš pitanje piši nam na live chat ili popuni kontakt formu i rado ćemo ti odgovoriti.